Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Forrige sesongs NHL-mester var Tampa Bay Lightning, så denne sesongen har de blitt motstandere som mange lag vil slå. Tampa Bay Lightnings største konkurrenter i divisjonen er Carolina Hurricanes og Florida Panthers, som begge for øyeblikket er blant de to beste når det gjelder poeng. Denne sesongen ble Dallas Stars det laget som tapte flest kamper på overtid i ligaen. De tapte totalt 14 kamper på overtid.

I de siste rundene av den vanlige sesongen var Tampa Bay Lightnings motstandere Florida Panthers. Florida Panthers vant de to første kampene, Tampa Bay Lightning vant de to midterste kampene, og nå har de de to siste kampene igjen før de starter. Med poengene til Florida Panthers og Tampa Bay Lightning har disse to lagene allerede gått videre til sluttspilllisten. Både Tampa Bay Lightning drakt og Florida Panthers drakt vises i sluttspillet denne sesongen, og de er begge et av de sterkeste lagene i ligaen.

Det mest beklagelige laget denne sesongen er Columbus Blue Jackets, de er redusert til det siste i divisjonen. Columbus Blue Jackets, som også brøt seg inn i sluttspillet forrige sesong, denne sesongen jo mer de ønsker å vinne spillet, jo mer mislykkes de. Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights ble laget med flest poeng denne sesongen. Kan de fremdeles prestere bra i sluttspillet?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 280 تاريخ : پنجشنبه 30 ارديبهشت 1400 ساعت: 0:22

I de siste rundene av NHL-ordinær sesong hadde mange lag null motstandere og oppnådde gode resultater. Blant dem slo Vegas Golden Knights San Jose Sharks 6-0 og Colorado Avalanche slo Los Angeles Kings 6-0. Disse to vinnerlagene kjemper om førsteplassen i Weste Conference. I neste runde spiller Colorado Avalanche mot Saint Louis Blues på rad. Bare ved å beseire motstandee kan de stabilisere førsteplassen.

Saint Louis Blues har vunnet mange kamper den siste tiden, og laget er tilbake i god stand igjen. Fans håper at St. Louis Blues drakt vil dukke opp i sluttspillet igjen, og spillene deres vil alltid gi publikum annen spenning. I følge den nylige spilltilstanden tror publikum mer på styrken til Saint Louis Blues. Selv om Minnesota Wild er nummer tre på rangeringen og Saint Louis Blues er fjerde, har Saint Louis Blues vunnet i alle tre kampene.

Saint Louis Blues har åpnet et stort poengforskjell på grunn av forrige nedtur, så nå prøver laget desperat å fange det tilbake, eller det er fortsatt en viss poengsumforskjell. Den ordinære sesongen er i ferd med å slutte, og nesten lagets rangering er løst. Hvilken hockey trøye som kan vinne sesongens siste mesterskap, ser publikum frem til starten av sluttspillet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 151 تاريخ : شنبه 25 ارديبهشت 1400 ساعت: 1:21

NHL-ordinære sesong er i ferd med å avsluttes, og de fire beste av de fire ligaene går videre til sluttspillet. Etter en halv måned med kontinuerlig innsats fra Boston Bruins i Østkonferansen, gikk laget igjen til tredjeplass. Saint Louis Blues i Weste Conference rykket også opp til topp fire igjen, og lagets ånd om å ikke gi opp endte seg. Det mest uventede laget som er valgt denne sesongen er Nashville Predators, hvis hockey trøye vil vises i sluttspillet.

I denne runden beseiret Nashville Predators Carolina Hurricanes 5-0, og laget beseiret sine motstandere til seier. I dette spillet var mange fremragende hovedspillere i Nashville Predators fraværende, og publikum trodde de ville tape i bortekampen. Nashville Predators-keeper Pekka Rinne er virkelig flott, han snappet opp motstanderens mål mange ganger i dette spillet. De fem målene til Nashville Predators var strålende, og spillees smarte ferdigheter unngikk visjonen til den motsatte keeperen.

Spillerkamper forekommer i hvert hardt spill, og Nick Cousins ​​og Maxwell McCormick slo hverandre for å ha stjålet ballen. Fans som hadde på seg Nashville Predators drakt i publikum skrek av spenning, og de eliminerte det beste laget i ligaen i dette spillet. Spillet mellom disse to lagene er virkelig fantastisk, de har vist ekstraordinær styrke i både fart og ferdigheter.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 186 تاريخ : پنجشنبه 23 ارديبهشت 1400 ساعت: 0:10

Chicago Blackhawks tapte 3-6 for Carolina Hurricanes i forrige kamp, ​​og de slo motstandee 2-1 i dette spillet. Chicago Blackhawks gjorde det ikke bra denne sesongen, men laget kan alltid slå ligas sterkeste motstander. Chicago Blackhawks har en lang kulturhistorie, og hockey trøye deres bærer ånden til fremragende spillere fra generasjon til generasjon. Mange hockeyentusiaster vil kjøpe Chicago Blackhawks drakt, de liker dette mest originale NHL-laget.

I Chicago er det bestselgende teamet for Ba drakter også Chicago Blackhawks. Ba liker denne knallrøde nhl drakter, og teammerket er mer i tråd med bas behov for tegneseriefigurer. Chicago Blackhawks representerer utviklingen av ishockeykulturen og er også et team som mange ba drømmer om å vokse opp for å bli med. Baa ønsker Chicago Blackhawks bedre resultater, og de liker den faste filosofien til dette teamet.

Carolina Hurricanes er for tiden laget med høyest poeng i ligaen, og Chicago Blackhawks er beæret over å kunne slå motstandee. Etter at Chicago Blackhawks tapte forrige kamp, ​​har laget samlet erfaring og har en sterkere kontroll på forsvaret. Offensive gruppen Carolina Hurricanes har helt klart overtaket, og Chicago Blackhawks kan bare slå tilbake og score et gunstig mål mens de fanger motstandee. Det største problemet for Chicago Blackhawks er at spillerens styrke fremdeles ikke er stabil nok, og det vil være vanskelig for laget å gå videre til sluttspillet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 175 تاريخ : شنبه 18 ارديبهشت 1400 ساعت: 12:50

Konkurransen mellom de forskjellige divisjonene i NHL-ordinær sesong blir mer og mer hard, og de fire beste på Easte Conference-rangeringen kjemper alle om topplasseringen. For tiden er nummer én i Easte Conference Pittsburgh Penguins, og Washington Capitals har falt til andreplass etter å ha tapt flere kamper på rad. Etter at New York Islanders sikret seg førsteplassen i forrige måned, ble laget overgått av Pittsburgh Penguins og Washington Capitals. Etter en halv måned med hardt arbeid av Boston Bruins, gikk laget nok en gang videre til tredjeplass. Resultatene fra disse fire lagene er ikke forskjellige. Hvilken hockey trøye kan vinne seriemesterskapet til slutt?

I hele NHL-ligaen har de tre lagene i den sentrale divisjonen høyest poengsum. Disse tre lagene er Carolina Hurricanes, Florida Panthers og Tampa Bay Lightning, de er i ferd med å gå videre til sluttspillet for å konkurrere om høyeste ære. Carolina Hurricanes drakt og Florida Panthers drakt er de mest populære blant publikum denne sesongen, og hvert av spillene deres har satt et dypt inntrykk på publikum.

Det er to lag i sentralavdelingen som kom til finalen forrige sesong. Tampa Bay Lightning har holdt en god rekord, og Dallas Stars har falt langt etter på grunn av den første virusisolasjonen av spillere. I år har Pittsburgh Penguins og Carolina Hurricanes vist oppførselen til unge spillere, og publikum gleder seg til duellen mellom disse to lagene.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 179 تاريخ : پنجشنبه 16 ارديبهشت 1400 ساعت: 15:20

I denne runden av NHL Weste Conference beseiret Los Angeles Kings Anaheim Ducks 2-1. Resultatene til Anaheim Ducks har vært dårlige opp gjennom årene, og lagets poeng denne sesongen har blitt de siste i ligaen. Etter at Anaheim Ducks vant Stanley Cup i sesongen 2006-2007, har ikke lagets ytelse blitt spilt effektivt igjen. I 2007 kjøpte mange foreldre Carolina Hurricanes drakt som gaver til baa sine. Ba liker spesielt denne Ba drakter, og den fargerike tegneserie and-stilen er også veldig populær.

Det er umulig for Anaheim Ducks å reversere slutten igjen denne sesongen, og laget er bestemt til ikke å gå videre til sluttspillet. Anaheim Ducks ble scoret av Los Angeles Kings i siste øyeblikk for å endre spillet. Keeper John Gibson følte seg veldig trist. Maxime Comtois scorte 7 skudd på mål, men Jonathan Quick blokkerte ballen. Los Angeles Kings-keeper Jonathan Quick har prestert veldig bra den siste tiden, og redningsgraden hans kan nå mer enn 95%.

Det har gått 15 år siden Anaheim Ducks vant Champions League sist, og laget vant divisjonsmesterskap på rad i 2012-2016. Med fremveksten av Saint Louis Blues, Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights i Weste Conference gjennom årene har Anaheim Ducks falt langt bak. Hvordan skal Anaheim Ducks justere strategien? Teamet håper å få meningene til publikum.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 219 تاريخ : يکشنبه 12 ارديبهشت 1400 ساعت: 1:47

I NHL-sesongplanen tapte Colorado Avalanche mot Saint Louis Blues i begge runder. Poengene til Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights ble plutselig trukket fra hverandre, og Saint Louis Blues gikk fra bunnen til de fire beste. Spillet mellom Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights ble utsatt og publikum håpet at Colorado Avalanche kunne komme tilbake til toppen av listen igjen. I Weste Conference ble Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche de sterkeste lagene. Til slutt, hvilken av dem kan gå videre til sluttspillet med førsteplassen i ligaen.

Konkurransen i den sentrale divisjonen er den tøffeste denne sesongen, og styrken til de tre lagene er lik. Da Carolina Hurricanes beseiret Dallas Stars 5-1, måtte publikum beundre styrken til lagets unge spillere. Siden fjorårets sluttspill har Carolina Hurricanes styrke forbedret seg betydelig. Etter to sesonger med erfaring har Carolina Hurricanes-spillere funnet den beste koordineringen.

Siden Carolina Hurricanes-reformen i 2018 har mange unge spillere valgt å bruke denne hockey trøye. Den splitter nye Carolina Hurricanes drakt dukket opp i markedet, slik at flere fans kunne like den unike stilen til dette laget. Fordi omstart av et lag alltid vil gi nye spillere mer rom for utvikling, har to års erfaring gjort at styrken til disse spillee kan vises jevnt. Tampa Bay Lightning og Dallas Stars, som kom til finalen forrige sesong, har begge tapt for Carolina Hurricanes i divisjonsspillet. Fordelen med Dallas Stars denne sesongen er åpenbart borte, og om laget kan gå videre til sluttspill har blitt et stort problem.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 183 تاريخ : پنجشنبه 9 ارديبهشت 1400 ساعت: 13:20

Colorado Avalanche kom tilbake til kampen mot Saint Louis Blues i den nåværende runden etter en suspensjon på 8 dager. Colorado Avalanche beseiret Saint Louis Blues 4-2, og laget vant tueringen for 5 seire på rad. Publikum så igjen at spillee hadde på seg Colorado Avalanche drakt tilbake til spillet, spesielt begeistret, dette er et lidenskapelig og energisk team.

I begynnelsen av spillet brøt Saint Louis Blues-spiller Jaden Schwartz raskt gjennom motstanderens mål og scoret. Også Colorado Avalanche-spillere varmet opp. Da Colorado Avalanche-målet ble brutt, begynte de å slå tilbake sterkt. Brandon Saad scoret med en assist fra Tyson Jost, som også var det første målet i spillet av Colorado Avalanche. Den beste utøveren i dette spillet var André Burakovsky iført hockey trøye nr. 95. Han scoret to mål for laget.

André Burakovsky har nettopp spilt for Colorado Avalanche i nesten to år, men han har blitt lagets hovedspiller. André Burakovsky ble opprinnelig brakt til Colorado Avalanche av Washington Capitals som en handelsvare. For å få det opprinnelige laget til å angre på, tok det bare et år å bevise eksistensen av hans styrke. Etter at André Burakovskys kontrakt gikk ut i fjor, ble han igjen tildelt en to-årig $ 9,8 millioner dollar kontrakt med Colorado Avalanche. André Burakovsky beviste betydningen av tilværelsen med sin styrke. Han er veldig takknemlig for tilliten til Colorado Avalanche.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 188 تاريخ : جمعه 3 ارديبهشت 1400 ساعت: 23:45

I løpet av denne perioden deltok ikke Vancouver Canucks i mange kamper på grunn av den epidemiske isolasjonen, og de ble med igjen i denne runden med vanlig sesong. Vancouver Canucks motstander i det første spillet var Toronto Maple Leafs, og laget beseiret motstandee henholdsvis 3-2 og 6-3. Toronto Maple Leafs har tapt flere kamper på rad i de siste kampene, og lagets poengsum vil snart bli overgått av andre lag.

Denne sesongen viste Vancouver Canucks meget gode resultater i begynnelsen av den ordinære sesongen, men det var synd at de ble suspendert på grunn av utbruddet av byepidemien. Nå som spillee tar på seg Vancouver Canucks drakt for å forberede seg på de forsinkede spillene, føler de seg fulle av energi i kroppen. Vancouver Canucks er for tiden nest sist i ligaen, og laget vil jobbe hardt for å kvalifisere seg til sluttspillet. Vancouver Canucks er 7 kamper bak ligaen, og laget er fortsatt 22 poeng fra første plass.

I dette spillet presterte Vancouver Canucks-spillee Brandon Sutter og Tanner Pearson veldig bra, og de jobbet sammen for å score vakre mål for laget. Den unge forsvarsvakten Quinn Hughes scoret til og med ett mål og to assist. Hans fremragende prestasjon fikk publikum til å huske nr. 43- hockey trøye. Hvordan vil Vancouver Canucks prestere i den neste stramme timeplanen? Alle håper at de er i god stand.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 181 تاريخ : چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400 ساعت: 20:45